Voowaarden

Reviewit® is een portal waarop gebruikers, experts en eigenaren met elkaar in discussie gaan over de user experience van websites en bijbehorende bedrijven. Onze users kunnen onbeperkt websites beoordelen en krijgen daar spaarpunten (“Eyes”) voor. De gespaarde Eyes zijn in te ruilen voor kortingscodes, waarmee producten kunnen worden gekocht bij onze partners.

Copyright
Alle teksten, afbeeldingen, of informatie, geboden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder onze uitdrukkelijk verkregen schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Informatie op deze website, zoals teksten, afbeeldingen en menu's mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf uitdrukkelijk verkregen schriftelijke toestemming van Reviewit®.

Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc, die wij van onze users ontvangen, wordt beschouwd als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten.

Indien je van mening bent dat een bepaalde sectie of pagina van Reviewit® inbreuk maakt op (je) eigendoms-, merk- en/of auteursrecht dan kun je ons daarvan schriftelijk of via e-mail op de hoogte stellen. Alhoewel wij iedere berichtgeving hieromtrent uitermate serieus nemen, kunnen wij op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele inbreuk op het eigendoms-, merk- en/of auteursrecht veroorzaakt door aanmelding van een website door (geregistreerde) users.

Users
Wij maken gebruik van verschillende typen users (basic, advanced, super, expert en owner), die op basis van hun accountstatus al dan niet beloond worden in de vorm van Eyes.

Beoordelingen en reacties
Websites worden door de verschillende typen users beoordeeld in de vorm van vragenlijsten en open reactievelden. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om beoordelingen en reacties te verwijderen, indien deze niet inhoudelijk bevonden worden, en daarbij horende Eyes te schrappen. Bovendien hebben we validiteitsregels ingebouwd in onze vragenlijsten om een zo betrouwbaar mogelijk resultaat te krijgen.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over Reviewit®, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail; info@reviewit.nl.

E-mail
Wachtwoord