Over Reviewit

Welkom bij Reviewit
Reviewit® is een gloednieuw initiatief waarbij jij als bezoeker je mening kan geven over websites en bijbehorende bedrijven. Het kan gebeuren dat jouw mening of tip vertaald wordt in een nieuwe functionaliteit op de betreffende website.

Je mening is geld waard!
Regelmatig vragen bedrijven ons onderzoek te verrichten naar de gebruikersvriendelijkheid van hun website. Ons doel is om dit te ondersteunen, want jij als bezoeker wilt natuurlijk graag je weg kunnen vinden op de sites die je bezoekt. Voor het geven van je mening belonen we je in de vorm van spaarpunten, Eyes genaamd!

Iedereen kent de irritaties bij het bezoeken van een website. Er zijn zeer veel handige en vaak eenvoudige tips die bedrijven zouden kunnen toepassen en jij bent degene die ze eenvoudig kan geven.

Ontbrekende schakel
Reviewit® is de ontbrekende schakel tussen de bedrijven enerzijds en de bezoekers anderzijds. Bezoekers geven hun mening via Reviewit® en sparen daarmee Eyes, die zijn te verzilveren via de "Mijn account"-pagina. Bedrijven kunnen zich aanmelden bij Reviewit® om de tips en adviezen voor hun website te bekijken, zich te mengen in discussies en hoogwaardige rapportages aan te vragen.

Veel plezier op onze site,

Het Reviewit® team.

E-mail
Wachtwoord