E-mail
Wachtwoord
20875a982054eacc9110497a5e066ef4

Vergelijk website reviews (4)


 

www.vergelijk.nl


VERGELIJK.NL is één van de grootste prijs- en productvergelijkingssites van Nederland. VERGELIJK.NL biedt een gemakkelijke en gratis service waarbij je producten, diensten, prijzen, portokosten en levertijden met elkaar kunt vergelijken. Na het inhoudelijk vergelijken kies je het beste product en selecteer je de leverancier van jouw keuze. VERGELIJK.NL verkoopt zelf geen producten.
Bookmark and Share
Basic user
ONKXUmeqeUK

25-10-2014 21:22:20
CfMVAz jpbvkigrjepu, [url=http://ksawcyxgvmld.com/]ksawcyxgvmld[/url], [link=http://quvmrgvrrzuz.com/]quvmrgvrrzuz[/link], http://kcftrsgibgcm.com/
Advanced user
dave

11-01-2010 10:43:01
Als vergelijkingssite heb je het niet makkelijk... je moet een platform onderhouden waarin je muizen met elkaar kan vergelijken, elektrische tandenborstels, beeldschermen en wasmachines...

ik denk niet dat vergelijk een toonbeeld van usability is, maar kijkend naar de concurentie, blijf ik dit toch de prettigste site vinden. van veel apparaten kennen ze de specs en krijg je die aangeboden als filter.

Voor een vergelijkingssite... een fijne site!
Super user
Roy

21-04-2009 17:56:58
Het design vind ik onder niveau omdat het grafisch niets voorstelt. De gebruiksvriendelijkheid is uitstekend doordat je meteen in categorieën kunt zoeken en alles zichzelf wijst. De service vind ik ook goed omdat deze website je extra informatie biedt als gebruiker die je niet van de website zelf kunt halen (zoals meningen over de website).


Vergelijkbare sites

You Tell Me
Onafhankelijk vergelijken.

Verzekeringssite
Aanbieder van verzekeringen.

Iens
Restaurant recensies en culinaire info.

Beslist
Zoeken, vergelijken, kopen.

Consumentenbond
Onafhankelijke tests.